Відділ освіти Сокальської РДА
08:39, 20 квітня 2024 року
|80000 Львівська обл., м.Сокаль, вул.Шашкевича,86, тел.(03257)72073, osvitasokal@ukr.net | Гаряча лінія (03257)72075|
Головна Останні новини Фотогалерея Написати нам Вхід

Головне меню

Корисні посилання


Пошук
 
 

Статистика


: новини ::12.05.2016
 
Новини
  
12 травень 2016 року

 

Підсумки конкурсу «Ким я хочу бути? Як я цього досягну?              
     6 травня 2016 року у Сокальській ЗШ І-ІІІ ст. №5 відбулось урочисте нагородження переможців конкурсу «Ким я хочу бути? Як я цього досягну?». Вже понад десять років поспіль благодійний фонд “Майбутнє України. Сокальщина” разом з відділом освіти Сокальської РДА та за підтримки меценатів з Канади,   Австралії та Англії, проводять  конкурс і цим самим підтримують  дітей соціально незахищених верств населення Сокальщини. Метою  і завданням конкурсу було підвищення впевненості випускників у своїх можливостях та допомозі  у визначенні  життєвої позиції старшокласників;  стимулювати ранній професійний вибір школярів; допомогти шкільній молоді розвивати власні здібності; виховання патріотизму та жертовності.

    З кожним роком його ефективність і досконалість зростає. Цього року конкурс на краще написання твору на тему «Ким я хочу бути? Як я цього досягну?» проходив у два етапи за участю 73 випускників з 22 ЗНЗ І-ІІІ ст . 
     Участь у конкурсі спонукала багатьох  старшокласників задуматися  ким  же бути в цьому житті? В своїй країні? Адже вибір професії згодом визначить соціальний статус, затребуваність  у житті.
    Кожна творча роботa особлива…. Поєднання дитячих мрій і вже дорослої логіки іноді стоїть на межі фантастики. Старшокласники виливають думки на папір і сподіваються, що у виборі професії їх підтримають дорослі. Хтось хоче стати лікарем, хтось агрономом, один мріє про фах перекладача, а інший марить програмуванням, десятки думок, що зливаються в єдиний порив – продовжувати навчання – здобувати фах, а далі працювати в рідній країні, отримувати фінансовий зиск та емоційну насолоду від власної роботи, стати корисним суспільству.
     Журі  визначили переможців конкурсу “Ким я хочу бути? Як я цього досягну?”
Гран-прі отримали Роман Демків, учень Бутинського НВК «ЗШ І-ІІІ ст..- дитячий садок» і Дарія Іськів, учениця Сокальської СШ І-ІІІ ст.. №3. І місце посіло 17 учнів, ІІ місце – 22 учні, ІІІ місце – 27 учнів, 5 учнів отримали грошову підтримку за участь.
    Крім того, Климчук Назар, вихованець Сокальської гімназії ім. Олега Романіва, отримав приз глядацьких симпатій – фотоапарат.
     Кожен учасник міжнародного проекту-конкурсу отримав винагороду відповідно до виконаної роботи, а ще отримав урок: більше отримує той, хто краще працює.

^

автор
підпис


Тел. гарячої лінії (03257) 7-20-75
Copyright MyCorp © 2007 Відділ освіти Сокальської райдержадміністрації www.sokal.lviv.ua