Відділ освіти Сокальської РДА
18:38, 19 квітня 2024 року
|80000 Львівська обл., м.Сокаль, вул.Шашкевича,86, тел.(03257)72073, osvitasokal@ukr.net | Гаряча лінія (03257)72075|
Головна Останні новини Фотогалерея Написати нам Вхід

Головне меню

Корисні посилання


Пошук
 
 

Статистика


: новини ::13.05.2014
 
Новини
  
13 травень 2014 року

 

 

    Багатолюдно було  весняного погожого ранку на подвір’ї ДНЗ с.Переспа. Тут  зібрались  вихованці ДНЗ,  їх батьки, працівники закладу та музичні керівники дошкільних навчальних закладів Сокальського району.  В цей день на базі дитячого садка «Лелеченя» проводилось районне методичне об`єднання музичних керівників на тему: «Використання народних ігор обрядового циклу у проведенні музичних свят та розваг».  
     Саме на подвір»ї дитсадка музичний керівник закладу Ірина Кашуба та вихователь Зоряна Данилевич організували відкритий перегляд розваги на тему «Ой весна-красна!». Діти  в красивих національних костюмах виконували веснянки – старовинні обрядові пісні, пов`язані з початком весни і наближенням весняних польових робіт, одночасно виконуючи таночки та ігри, якими «закликали» весну та добрий урожай. 
      Керівник методоб’єднання музичних керівників Леся Пивоварчук  цікаво продовжила роботу з питання спільної роботи музичного керівника та вихователя у розвитку активного творчого ставлення до музики. Кожен музкерівник одержав посібник з методичними рекомендаціями щодо використання народних ігор у роботі з дітьми дошкільного віку, які підготувала методист районного методкабінету Марія Тимошик.
      На закінчення заходу завідувач ДНЗ Ганна Олійник відзначила, що веснянки у виконанні дітей – це ті пісні, що звеселяють людей, несуть в їхні  душі   красу та оптимізм і є дорогоцінним скарбом культури наших предків.  А сільський голова Кіндратюк С. Н. щиро подякував працівникам дитсадка за велику  результативну роботу і запросив дошкільнят виступити на сцені в центрі села в честь відзначення Дня Матері.

 

^

Відділ освіти Сокальської РДА

 

    6 травня 2014 року на базі ДНЗ  №5 м. Сокаля відбулось засідання динамічної творчої групи з логіко-математичного, народознавчого та художньо-естетичного   напрямку  роботи дошкільних  навчальних закладів району.  Темою роботи творчої групи було питання ефективності використання інноваційних підходів в логіко-математичному напрямку роботи з дітьми. Своїми напрацюваннями з даного питання та презентацією узагальнених результатів роботи поділилися заступник директора    Ільковицького НВК «ЗШ І-ІІІ ст. – дитячий садок» Хомин Г.І., завідувач ДНЗ с. Спасів Ковальчук Л.П., вихователь-методист ДНЗ м. Великі Мости Михальчук Н.В., вихователь-методист ДНЗ №5 м. Сокаля Волошин С.І.
     Побажання щодо подальшої роботи творчої групи висловили заступник директора  Двірцівського НВК «ЗШ І-ІІІ ст. - дитячий садок» Бабляк Л.Р., вихователь-методист ДНЗ №1 м. Сокаля Рогальська М.Т.
    Керівник творчої групи  Куцій К.П.  підвела підсумки  роботи  за навчальний рік,  результатом якої є створена методична база презентацій з різних напрямків розвитку дитини.
    Методист РМК Тимошик М.П. високо оцінила  роботу творчої групи та ознайомила присутніх з завданнями   на наступний навчальний рік, відповідно яких  творча група працюватиме над розробкою та впровадженням освітніх проектів в ДНЗ.
Венгерак Л.І. – завідувач ДНЗ № 5 м. Сокаля



 


^

Відділ освіти Сокальської РДА


Тел. гарячої лінії (03257) 7-20-75
Copyright MyCorp © 2007 Відділ освіти Сокальської райдержадміністрації www.sokal.lviv.ua