Відділ освіти Сокальської РДА
22:14, 28 березня 2024 року
|80000 Львівська обл., м.Сокаль, вул.Шашкевича,86, тел.(03257)72073, osvitasokal@ukr.net | Гаряча лінія (03257)72075|
Головна Останні новини Фотогалерея Написати нам Вхід

Головне меню

Корисні посилання


Пошук
 
 

Статистика


: новини ::13.09.2016
 
Новини
  
 

 Ярмарка змістовного дозвілля у Сокалі

  Розпочався навчальний рік. Перед учнями та їх батьками постало питання, які ж гуртки вибрати для додаткового розвитку та цікавого дозвілля. У неділю 11 вересня 2016 року в Сокалі відбулась «Ярмарка змістовного дозвілля» для дітей та дорослих. У програмі заходу було передбачено знайомство з роботою гуртків, секцй, курсів та клубів, які діють у м. Сокалі на безкоштовній та платній основах, а також презентація їх роботи, бесіди з тренерами та керівниками. Було провіедено майстер-класи та показові виступи вихованців. Роботу своїх гуртків представляли і освітяни таких ПНЗ як Мала академія наук, Станція юних техніків, Будинок дитячої та юнацької творчості, Дитяча спортивна школа «Соколяни», а також  Сокальський осередок МО «Пласт», орггрупа  щодо  підготовки фестивалю з роликового спорту та ін. Організаторами акції виступили відділ освіти Сокальської РДА спільно з відділом молоді і спорту, ГО «Майстерня мрій», ГО «Волонтерський рух України», ГО «10 сотня Самооборони Майдану» та ін.


^

автор
підпис

 
9 вересня 2016р у м. Белзі під час святкування дня спортовця відбувся «Олімпійський урок» з роликового спорту.  Майстер-клас  провів методист Сокальського РМК Євген Матвіїв, учасниками якого були учні загальноосвітніх навчальних закладів району.

 

 


^

автор
підпис

        Відкриття дошкільних груп в Тартаківському НВК

 
  13 вересня 2016 року відбулось урочисте відкриття двох дошкільних груп  на базі  навчально-виховного комплексу с. Тартаків. Така подія стала можливою внаслідок реалізації проекту «Капітальний ремонт приміщення  Тартаківської ЗШ І-ІІІ ст. під навчально-виховний комплекс».  Для 42 дітей-дошкільнят створені чудові умови: просторі ігрові кімнати, затишні спальні, вітальня та спортивно-музичний зал. Розділити радість з мешканцями села прибули голова Сокальської районної ради Микола Пасько, заступник голови Сокальської РДА Ірина Задолинна, головний спеціаліст відділу освіти Леся Ковалишин, сільський голова Степан Орловський, депутат районної ради Юрій Козійчук. Запрошені гості відзначили, що коли об’єднуються зусилля   громади,  педагогів   та районної влади   –  це завжди дає позитивний результат. Директор навчально-виховного комплексу Ольга Дідич у своєму виступі сказала, що відкриття дошкільних груп  - це не тільки загальношкільне свято, а й свято села, району. Вона привітала усіх присутніх мешканців села з чудовою подією, побажала усім добра та здоров’я, а також подякувала усім тим, хто приймав активну участь в реконструкції приміщення, та вручила подарунки дошкільнятам.
  По завершенню урочистостей гості мали змогу оглянути затишні приміщення дошкільних груп.  Хочеться вірити, що саме у цих стінах у маленьких тартаківців з’являться друзі-однолітки, з якими буде цікаво спілкуватися, і вихователі, які допоможуть діткам пізнати цей світ, де ще так багато невідомого. А дитячий садок стане для них другою домівкою.

^

автор
підпис


Тел. гарячої лінії (03257) 7-20-75
Copyright MyCorp © 2007 Відділ освіти Сокальської райдержадміністрації www.sokal.lviv.ua