Відділ освіти Сокальської РДА
10:37, 26 квітня 2024 року
|80000 Львівська обл., м.Сокаль, вул.Шашкевича,86, тел.(03257)72073, osvitasokal@ukr.net | Гаряча лінія (03257)72075|
Головна Останні новини Фотогалерея Написати нам Вхід

Головне меню

Корисні посилання


Пошук
 
 

Статистика


: новини ::16.03.2017
 
Новини
  
 

 Районне методичне об”єднання музичних керівників на тему «Використання різних жанрів фольклору для розвитку музично-творчих здібностей дошкільнят»

15 березня 2017 року на базі ДНЗ № 5 м. Сокаля проводилось районне методичне об»єднання музичних керівників на тему «Використання різних жанрів фольклору для розвитку музично-творчих здібностей дошкільнят». Дитячий музичний фольклор – це найцікавіший, найбільш доступний    матеріал для виховання музичної культури дітей дошкільного віку,  любові і поваги до українського народу, нашої історії та традицій.
  Музичний керівник Надія Ганіткевич  провела з дітьми старшої групи цікаву розвагу «Прийди, прийди , весно красна», під час якої діти співали веселі пісні-забавлянки, бавились в жартівливі ігри з використанням ритмічних рухів, танцювали,  грали на дитячих музичних інструментах тощо. Такі жанри дитячого музичного фольклору, які використала  Надія Петрівна, завжди  були частиною дитячого життя, відкривали дітям світ прекрасних, світлих почуттів, на які в у дитячих серцях відгукуються найчарівніші струни доброти, краси, людської гідності, патріотизму.
Народна мудрість гласить: «Дитятко – як тістечко: як його замісиш, так воно і виросте». Немає сумнівів, що завдяки таким творчим педагогам, як Надія Петрівна, розквітне не одна квітка дивовижного таланту!



^

автор
підпис

 Тиждень шкільного підручника

 
З метою  збереження бібліотечного фонду, поглиблення знань з історії створення навчальних видань, формування в учнів культури розумової праці, навичок ділового читання виховання бережливого ставлення до навчальної книги, поваги до людей, які її створюють,стимулювання творчого ставлення учнів до навчання та організації дозвілля, з 06 по 10 березня у школах Сокальського району  проходив Тиждень шкільного підручника.
Впродовж  Тижня проведено ряд цікавих заходів: шкільні  лінійки ;рейди  -  перевірки  стану  шкільних  підручників;  анкетування  учнів  5-9  класів, шляхом  написання  творів – роздумів  на  тему «Яким  має  бути  шкільний  підручник, щоб  стати  улюбленою  навчальною  книгою?».
випуск   шкільних  газет  на  тему «Знання – сонце, книга – вікно», «Буквар  Івана  Федорова - перша  слов’янська  друкована  навчальна  книга»;  
оформлення  у  шкільних  бібліотеках  виставок  навчальних  книг: «Наш  перший  підручник», «Підручники  наших  батьків», «Книжки  які  усе  знають», «У  країні  природничих  наук», «З історії писемності України»;бібліотечні  уроки  «Книга  завжди  поруч  з  нами»; «Шлях підручника до школяра»;класні години «Для чого берегти підручники?»;Майстер-класи «Закладку в книгу ти вкладай  і сторінки її не загинай»;Соціологічне опитування «Яким має бути шкільний підручник, щоб стати улюбленою навчальною книгою?» (5-11 кл.).                       


^

автор
підпис

 17 березня  2017 року-останній день реєстрації на ЗНО

17 березня  2017 року – останній день відправлення реєстраційних документів для участі в зовнішньому незалежному оцінюванні. Дату подання документів визначають за відтиском штемпеля на поштовому конверті. Наполегливо радимо не зволікати з відправле

^

автор
підпис

 Чи роздрукували Ви запрошення-перепустку на пробне ЗНО?

 
Львівським регіональним центром оцінювання якості освіти здійснено розподіл учасників пробного ЗНО за пунктами проведення.   З 13 березня 2017 р. зареєстровані на пробне зовнішнє незалежне оцінювання учасники Волинської, Львівської, Рівненської областей мають можливість роздрукувати запрошення-перепустку для участі у пробному тестуванні.Для цього необхідно зайти в «Особистий кабінет учасника ПЗНО (за логіном та паролем, який отримали під час реєстрації) на сайті ЛРЦОЯО http://www.lvtest.org.ua .    Нагадуємо, що допуск учасників у пункти проведення пробного ЗНО здійснюється за наявності документа, що посвідчує особу (паспорта чи свідоцтва про народження), запрошення-перепустки у дні проведення тестувань з 10.15 год. до 10 год.50 хв.      Календар пробного ЗНО -2017

    01 квітня 2017 р. – українська мова та література
     08 квітня 2017 р. – історія України, математика, іноземні мови, географія,


                                           фізика, хімія, біологія, російська мова.



    Бажаємо успіху!



 

 


^

автор
підпис


Тел. гарячої лінії (03257) 7-20-75
Copyright MyCorp © 2007 Відділ освіти Сокальської райдержадміністрації www.sokal.lviv.ua