Відділ освіти Сокальської РДА
16:44, 12 травня 2024 року
|80000 Львівська обл., м.Сокаль, вул.Шашкевича,86, тел.(03257)72073, osvitasokal@ukr.net | Гаряча лінія (03257)72075|
Головна Останні новини Фотогалерея Написати нам Вхід

Головне меню

Корисні посилання


Пошук
 
 

Статистика


: новини ::16.10.2012
 
Новини
  
16 жовтень 2012 року

 


Педагогічний аналіз в системі управління дошкільним навчальним закладом

 
Такою була тема семінару-практикуму завідувачів ДНЗ Белзького та Великомостівського ОО, який відбувся 16 жовтня на базі ДНЗ с. Заболоття. Метою семінару було обґрунтування значення педагогічного аналізу в системі управління, його ролі в підвищенні професійної майстерності педагогів.

 Під час семінару обговорювалось питання управління дошкільним закладом як цілеспрямовану діяльність керівника, спрямовану на упорядкування навчально-виховного процесу і його вдосконалення, побудови управління на основі педагогічного аналізу з метою виявлення і оцінки змін, що відбуваються в навчально-виховному процесі, прогнозування шляхів розвитку дошкільного закладу, усунення причин виявлених недоліків.

 Після переглянутого відкритого інтегрованого заняття на тему «Свято Покрови Божої Матері», яке провела вихователь Бобко О.А. з дітьми різновікової групи, завідувачі ДНЗ складали примірну аналітичну довідку на основі алгоритму, який запропонувала методист РМК Тимошик М.П.

 Кожен керівник ДНЗ одержав методичні посібники, в яких були вміщені зразки педагогічного аналізу різних видів занять, примірні висновки та рекомендації педагогам ДНЗ за наслідками контролю.

 Завідувач ДНЗ с. Заболоття Марія Горак ознайомила учасників семінару з напрацюваннями колективу в питанні співпраці з благодійною організацією Республіки Польща, їхньою великою допомогою в покращенні матеріальної бази дитсадка, перспективами розвитку дошкільного закладу.

 Активну участь в роботі семінару-практикуму взяли сільський голова Жужелянської сільської ради Мончук В.Я. та заступник директора Белзької ЗШ І-ІІІ ст. Кобак І.М.


Марія Тимошик – методист РМК

 

^

автор
підпис


Тел. гарячої лінії (03257) 7-20-75
Copyright MyCorp © 2007 Відділ освіти Сокальської райдержадміністрації www.sokal.lviv.ua