Відділ освіти Сокальської РДА
21:26, 19 квітня 2024 року
|80000 Львівська обл., м.Сокаль, вул.Шашкевича,86, тел.(03257)72073, osvitasokal@ukr.net | Гаряча лінія (03257)72075|
Головна Останні новини Фотогалерея Написати нам Вхід

Головне меню

Корисні посилання


Пошук
 
 

Статистика


: новини ::16.10.2018
 
Новини
  
16 жовтень 2018 року

 

Всеукраїнська (не) конференція в рамках проекту DOCCU
 
Всеукраїнська (не) конференція в рамках проекту DOCCU "Нова українська школа- школа демократії". Від Сокальщини- делегація від Сокальського ліцею # 3 ( кер. Наталя Нестерук) та Сокальської школи #4 ( кер. Наталя Драган). Було приємно, що організатори відзначили наших учнів за креактивні ідеї, комунікативність та активну громадянську позицію. Це Віолетта Кулик, Максим Мартинюк, Настя Зіньків, Назарій Мельник та Юля Жуйло. Дякуємо директору ЦОЗО Миколі Мисаку за спільну участь у заході і організацію довезення та нашому водію Ігорю Криську. Порцію натхнення отримали та найбільше - радість від спілкування. Спасибі організаторам та від себе - нашим друзям, які долучилися нас до проекту Галині Сохань та Ігорю Гусакову. Галина Гібляк.

^

автор
підпис

 STREAM-освіта в дошкіллі Сокальщини

3 жовтня 2018 року в ДНЗ № 5 м. Сокаля відбулося засідання творчої групи з проблеми: «Інноваційні технології як засіб логіко-математичного розвитку дитини». Педагоги-дошкільники завжди вчасно реагують на сучасні зміни в освіті, готові набувати нового досвіду. Тож тема цієї зустрічі була вибрана не випадково: “STREAM-освіта як новий інтегрований підхід до навчання та виховання дітей дошкільного віку», а її метою стало розкриття поняття STREAM-освіти, пріоритетів та можливостей впровадження її в навчальний процес дошкільних закладів. ~2~ В пізнанні нових знань, продуктивному педагогічному спілкуванні взяли участь вихователі дошкільних закладів № 5, № 8 та № 9 м. Сокаля Гірська М.І., Калайдін О.В., Мартинюк Ю.І., Бабошіна О.В., Тудорковицького НВК Чегрій Т.І., Волицького ЗДО Василів Н.Р., Телязького ЗДО Каспрук М.Я. У межах творчої зустрічі керівник групи Галина Щербата ознайомила присутніх з альтернативною програмою розвитку культури інженерного мислення в дошкільників «STREAM-освіта, або Стежинки у Всесвіт» (наук. керівник К.Крутій), запропонувала до перегляду презентацію з теми та цікаві ідеї для втілення освітніх напрямків програми у роботу з дітьми.Методистом Сокальського РМК Тимошик М. П. було відпрацьовано зі слухачами практичні навички під час моделювання освітньої подорожі «Екскурсія на водойму» з елементами STREAM – освіти та надано поради щодо планування перших кроків за альтернативною програмою.Під час зустрічі учасниками було відзначено, що STREAM – освіта зорієнтована на цінності та інтереси дитини, на її розвиток, взаємозв’язок усіх сторін життя, формування культури інженерного мислення. Слухачами творчої групи в ході спільного обговорення було окреслено шлях подальшого практичного втілення принципів зазначеної технології в своїх напрацюваннях.

 

^

автор
підпис

Семінар Нова українська школа-пілотування триває. Представник Сокальського  району Нестерук Наталія Романівна,вчитель історії ЗЗСО Сокальскьий ліцей №3


^

автор
підпис


Тел. гарячої лінії (03257) 7-20-75
Copyright MyCorp © 2007 Відділ освіти Сокальської райдержадміністрації www.sokal.lviv.ua