Відділ освіти Сокальської РДА
15:56, 12 травня 2024 року
|80000 Львівська обл., м.Сокаль, вул.Шашкевича,86, тел.(03257)72073, osvitasokal@ukr.net | Гаряча лінія (03257)72075|
Головна Останні новини Фотогалерея Написати нам Вхід

Головне меню

Корисні посилання


Пошук
 
 

Статистика


: новини ::16.11.2012
 
Новини
  
 

Новини із Сокальського НВК «ЗШ І-ІІІ ст.№2-ліцей»

   Лідери учнівського самоврядування нашої школи взяли участь у цікавій та неординарній зустрічі. 16 листопада у Сокальському НВК «ЗШ І – ІІІ ст. № 3-колегіум» був проведений майстер-клас з КВК для учнів Сокальських шкіл. Організатором проведення цього заходу був один з організаторів Галицької Ліги КВК, засновник Студентської ліги КВК Львова, капітан команди КВК «Тра-та-та, 36 км» з Новояворівська, пародист "Великої різниці " Назар Бійчук. Він розповів як правильно тримати мікрофон, як стояти на сцені та ще багато цікавого. Також він влаштував конкурси на кмітливість, у яких зазначив "золоте правило": " Чим більше хвилюєшся, тим все краще виходить." Назар розказав про правильність написання жартів та пародій. Тобто, готував нас до того, щоб ми стали активними учасниками КВК.  


   На останок він запропонував усім бажаючим скласти смішний вислів про той чи інший предмет. Переможцям було вручено диск з відомими піснями. 


   Організатори цього дійства Наталія Криштальська та Мар`яна Романяк висловили подяку Назару за допомогу у розвитку юних комедіантів. 



Ільницька Наталія, член гуртка «Юний журналіст» Сокальського НВК «ЗШ І-ІІІ ст..№2-ліцей»



^

автор
підпис


Тел. гарячої лінії (03257) 7-20-75
Copyright MyCorp © 2007 Відділ освіти Сокальської райдержадміністрації www.sokal.lviv.ua