Відділ освіти Сокальської РДА
10:03, 28 квітня 2024 року
|80000 Львівська обл., м.Сокаль, вул.Шашкевича,86, тел.(03257)72073, osvitasokal@ukr.net | Гаряча лінія (03257)72075|
Головна Останні новини Фотогалерея Написати нам Вхід

Головне меню

Корисні посилання


Пошук
 
 

Статистика


: новини ::17.02.2013
 
Новини
  
17 лютий 2013 року

 

 Семінар  завідувачів  ДНЗ


      14 лютого на базі ДНЗ № 8 м. Сокаля відбувся семінар завідувачів ДНЗ району  на тему:  «Вектор наступності державних стандартів дошкільної і початкової освіти».

      Забезпечення наступності між дошкіллям та школою – спільне завдання вихователів, учителів та батьків, здійснювати яке вони мають у тісному тандемі, враховуючи педагогічний вплив одне одного й висуваючи до дітей єдині вимоги. Лише плідно взаємодіючи, вихователі зможуть успішно підготувати старших дошкільнят до шкільного життя, а вчителі забезпечать продовження освіти, а не починатимуть усе спочатку. Про засади і досвід організації такої продуктивної взаємодії педагогічних і батьківських колективів у забезпеченні наступності й неперервності освіти розповіли завідувач ДНЗ № 8 м. Сокаль Ірина Свінціцька та керівник семінару-практикуму Леся Калька.

       З вимогами законодавчих та нормативних документів з питань забезпечення неперервності і наступності в єдиній системі освіти ознайомила учасників семінару методист райметодкабінету  Марія Тимошик.

      Відкриті заняття з вихованцями старших груп провели для керівниківДНЗ   вихователі  Зоряна Шеремета та Наталія Євуш, інструктор з фізкультури Леся Войтович.

    В обговоренні за  круглим столом  керівники дошкільних закладів торкнулися питання  психолого-педагогічної діагностики готовності дітей  до навчання в школі, заповнення діагностичної карти дошкільника, складання угоди між дошкільним та загальноосвітнім закладом. Свої методичні рекомендації надала завідувачам  психолог  закладу Світлана Петелицька.

      Учасників семінару щиро вітали вихованці старшої групи ДНЗ № 8 м. Сокаль  разом з музичним керівником Оленою Савчук.




 


^

Відділ освіти Сокальської РДА


Тел. гарячої лінії (03257) 7-20-75
Copyright MyCorp © 2007 Відділ освіти Сокальської райдержадміністрації www.sokal.lviv.ua