Відділ освіти Сокальської РДА
07:09, 20 квітня 2024 року
|80000 Львівська обл., м.Сокаль, вул.Шашкевича,86, тел.(03257)72073, osvitasokal@ukr.net | Гаряча лінія (03257)72075|
Головна Останні новини Фотогалерея Написати нам Вхід

Головне меню

Корисні посилання


Пошук
 
 

Статистика


: новини ::18.04.2018
 
Новини
  
18 квітень 2018 року

 

 

КОНКУРС ІНТЕГРОВАНИХ УРОКІВ

16 квітня 2018 р. у приміщенні Сокальського НВК «ЗШ І ст. – гімназія» ім.О. Романіва відбувся фінал конкурсу інтегрованих уроків. Цей конкурс проходив згідно плану роботи Сокальського районного методичного кабінету та з метою  впровадження між- та трансдисциплінарних підходів STEM - освіти,  виявлення творчої ініціативи вчителів, стимулювання їх до творчого самовдосконалення, підвищення професійної майстерності, популяризації застосування сучасних інноваційних технологій навчання, поширення перспективного педагогічного досвіду.
  Основними завдання конкурсу були: популяризація інтегрованого підходу до викладання природничих дисциплін серед педагогів; формування активної життєвої позиції педагогів у прагненні оволодіння та впровадження у педагогічну діяльність новітніх підходів до природничої освіти; пропедевтика інтегрованого курсу викладання природничих дисциплін у Новій Українській Школі,  створення умов для розвитку та самореалізації особистісного потенціалу педагогів.
   У конкурсі прийняло участь 8 педагогів нашого району. На І (заочний) етап конкурсу вчителі представили розширені конспекти інтегрованих уроків біології і хімії  курсу 9 класу оновленої програми основної школи.  У фінальному етапі вчителі провели інтегровані уроки у 8 та 9 класах Сокальської гімназії. Уроки були проведені методично грамотно із дотриманням всіх етапів та вразили різноманітністю форм та методів активізації пізнавальної активності учнів. За загальною сумою балів було визначено переможця та призерів.
І місце посіла  вчитель біології Волсвинської ЗШ І-ІІ ст. Стельмащук Наталія Іванівна.ІІ місце посіла молодий педагог, вчитель біології Сокальської ЗШ І-ІІІ ст. №4 Карпа Тетяна Любомирівна.ІІІ місце посіла вчитель Борятинського НВК ЗШ І-ІІ ст. – дитячий садок» Баврук Надія Степанівна.Велика вдячність дирекції та вчителю хімії Сокальського НВК «ЗШ І ст. – гімназія» ім. О. Романіва  за суттєву допомогу у проведенні конкурсу.


^

автор
підпис

Змагання «Старти надій 2018»

17 квітня 2018р. в Сокалі відбулися змагання «Старти надій 2018»  в яких прийняли участь команди учнів 7 класів Сокальського освітнього округу. Юні спортовці змагалися в таких видах: стрибок у довжину з розбігу, біг 60 м. , метання м’яча, біг 1000м хлопці, 800м.
дівчата та піднімання тулуба всід за 1 хв. Сокальський РМК висловлює подяку суддям змагань, тренерам ДЮСШ «Соколяни» Кретів О.М. та Мацевко М.М за організацію судійства,  вчителям фізкультури  Сокальського НВК «ЗШ Іст.-гімназія» та Сокальської ЗШ №2 за підготовку стадіону,  а також вчителям за підготовку команд.
  Вітаємо переможців змагань – команду Сокальського НВК «ЗШ Іст.-гімназія» які будуть представляти наш район 20 квітня на обласному-зональному етапі   та призерів змагань: 2 місце Сокальська СШ № 3 , 3 місце Сокальська ЗШ №  4




^

автор
підпис


Тел. гарячої лінії (03257) 7-20-75
Copyright MyCorp © 2007 Відділ освіти Сокальської райдержадміністрації www.sokal.lviv.ua