Відділ освіти Сокальської РДА
17:44, 13 травня 2024 року
|80000 Львівська обл., м.Сокаль, вул.Шашкевича,86, тел.(03257)72073, osvitasokal@ukr.net | Гаряча лінія (03257)72075|
Головна Останні новини Фотогалерея Написати нам Вхід

Головне меню

Корисні посилання


Пошук
 
 

Статистика


: новини ::19.10.2012
 
Новини
  
19 жовтень 2012 року

 


Зустріч із письменниками

 
У п’ятницю, 19 жовтня, в актовій залі Сокальської гімназії імені Олега Романіва відбулася зустріч із Львівськими писменниками. 

  Завдяки завідувачу РМК Г. В. Гібляк, що сповістила про цю подію всіх вчителів-словесників та керівників шкільних та позашкільних літературних об’єднань, ми мали можливість насолодитися чудовою українською мовою представників другої за величиною ( після Київької) Львівської спілки письменників. Нажаль, літературну студію «Пелюстки» Великомостівського ЦДЮТ представляли лише двоє – керівник та один вихованець, Сашко Сенюта. Інші з різних поважних причин не змогли бути присутніми.

  Із зацікавленням слухали присутні коротенькі розповіді письменників про свій творчий шлях, про збірки, що презентували. Коротенькі тому, що за регламентом пильно слідкував секретар Львівської спілки письменників журналіст Ігор Гургула. Перед його величністю Часом всі були рівні – і голова вищезгаданої спілки Ярослав Кременецький, і представниці прекрасної половини письменників регіону –Марія Людкевич та Любов Відута. Всі уважно слухали поезію та малу прозу у виконанні авторів. Найуважнішим дісталися призи – збірки із автографами автора.

 
Не обійшли увагою й нашого Сашка, який дебютував у ролі фотокореспондента. Його вподобав пан Ігор Гургула. Сфотографувався з ним на згадку та подарував свою збірку «Мартуся зі Львова» з автографом.

   А колегам та гуртківцям на згадку ми привезли купу світлин та збірок із автографами авторів. Зустріли ми там і своїх знайомих вже Сокальських письменників Володимира Полянчука, Любов Бенедишин, з якими вели розмову про зустріч у нашому рідному закладі. Коротко кажучи, ми ще досі під враженнями від пережитих емоцій…


Олена Ліпадат, керівник літературної студії «Пелюстки»



^

автор
підпис


Тел. гарячої лінії (03257) 7-20-75
Copyright MyCorp © 2007 Відділ освіти Сокальської райдержадміністрації www.sokal.lviv.ua