Відділ освіти Сокальської РДА
21:51, 25 квітня 2024 року
|80000 Львівська обл., м.Сокаль, вул.Шашкевича,86, тел.(03257)72073, osvitasokal@ukr.net | Гаряча лінія (03257)72075|
Головна Останні новини Фотогалерея Написати нам Вхід

Головне меню

Корисні посилання


Пошук
 
 

Статистика


: новини ::20.05.2015
 
Новини
  
20 травень 2015 року

 

Районний конкурс «Історія та сучасність Європи» на кубок «Молодої Просвіти».

12 травня в приміщенні Сокальської гімназії імені Олега Романіва відбувся фінал районного конкурсу для учнів старшої вікової категорії (учні 9-11 класи) на тему: «Історія та сучасність Європи». Конкурс проводився під егідою «Молодої Просвіти» Сокальщини. Участь у конкурсі взяло 11 команд загальноосвітніх навчальних закладів району. Юні конкурсанти показали хороші знання з історії та сучасності європейських країн, вміння користуватися картами  країн Європи.

Перше місце у районному конкурсі вибороли команди Княжівської, Тартаківської, Жвирківської загальноосвітніх шкіл І – ІІІ ступенів, Сокальської ЗШ І – ІІІ ст. № 5 і дві команди Сокальської спеціалізованої школи І – ІІІ ст. № 3. Друге місце зайняли команди Сокальської гімназії імені Олега Романіва і Великомостівського навчально – виховного комплексу «Загальноосвітня школа І – ІІІ ст. – ліцей». Третє місце посіли  команди Стенятинської ЗШ І – ІІІ ст., Поторицької ЗШ І – ІІІ ст. і Сокальського НВК «ЗШ І – ІІІ ст. № 2 – ліцей».

У індивідуальному заліку фінального турніру перше місце зайняв представник першої команди Сокальської СШ І – ІІІ ст. № 3 Назарій Спряжка. Друге місце вибороли Наталія Панас (Княжівська ЗШ І – ІІІ ст.), Іван Бойко (Сокальська гімназія імені Олега Романіва), Богдан Дідич (Тартаківська ЗШ І – ІІІ ст.) і Наталія Дуда (друга команда Сокальської      СШ І – ІІІ ст. № 3). Третє місце посіли Ілона Савіцька (Великомостівський НВК «ЗШ І – ІІІ ст. – ліцей») і Владислав Калюга (Жвирківська                    ЗШ І – ІІІ ст.).

В чемпіонаті районного конкурсу «Історія та сучасність Європи» серед учнів старшої вікової категорії переміг учень Сокальської СШ І – ІІІ ст.   № 3 Богдан Бедь, друге місце – в Наталії Дуди і Ліліани Курило, а третє – у Яни Бурковської, які також навчаються у цій школі.

^

Відділ освіти Сокальської РДА


Тел. гарячої лінії (03257) 7-20-75
Copyright MyCorp © 2007 Відділ освіти Сокальської райдержадміністрації www.sokal.lviv.ua