Відділ освіти Сокальської РДА
19:51, 12 травня 2024 року
|80000 Львівська обл., м.Сокаль, вул.Шашкевича,86, тел.(03257)72073, osvitasokal@ukr.net | Гаряча лінія (03257)72075|
Головна Останні новини Фотогалерея Написати нам Вхід

Головне меню

Корисні посилання


Пошук
 
 

Статистика


: новини ::20.09.2012
 
Новини
  
 

ДЕНЬ ВІДКРИТИХ ДВЕРЕЙ



Літо, літечко… Це чудова пора року, але має один недолік – воно швидко минає. Не встигнеш і оком моргнути , як уже вересень на носі і знову треба йти до школи. І у Великомостівському Центрі дитячої та юнацької творчості теж розпочинаються заняття.


Традиційно навчальний рік розпочинається Днем Відкритих Дверей, який цього року проходив 18 вересня.


Концерт,який відбувався на вулиці біля закладу, звеселив та підбадьорив усіх присутніх, адже на звуки музики та чудові пісні вийшли вихованці дитячого садочку. Бажаючих подивитися на виступи юних і талановитих гуртківців прийшло чимало, серед них – горді за своїх дітей та онуків – рідні.


У святковому дійстві, присвяченому Дню Відкритих Дверей, брали участь вокально-хореографічні ансамблі «Каблучок» та «Шанс», солістки вокального гуртка Вікторія Минів та Юліана Ковальська. Усі вони вихованці керівників вокального гуртка Любові Гринюк та хореографа Оксани Ключки .Також чудові вірші присутнім прочитали гуртківці літературної студії «Пелюстки» ( керівник Олена Ліпадат). Дуже багато цікавого та нового могли побачили глядачі, адже у нашому Центрі творчості є багато різнопрофільних гуртків.


Після святкового концерту біля Центру творчості керівники туристичного гуртка Наталія Луцьків та керівник спортивного клубу Мирослав Гбур провели цікаві спортивні конкурси та ігри, у яких могли прийняти участь усі бажаючі і одержати солодкі призи.


Тож сподіваємось, що свято вийшло яскравим та захоплюючим, і у всіх залишилися лише позитивні емоції від побаченого.


Адже Центр дитячої та юнацької творчості - це те місце, де дитячі таланти, мов необроблений діамант, який відшліфують та вкладуть у коштовну скриньку. Від вас потрібно лише дозволити нашим керівникам віднайти той діамант. Тут, у Центрі творчості, завжди раді вам та вашим досягненням. Ваші успіхи - це наші доробки.


Раді вітати усіх бажаючих у стінах нашого Центру творчості!




Підготувала Христина Білаш,

гурток «Юний журналіст» Великомостівського ЦДЮТ


^

автор
підпис


Тел. гарячої лінії (03257) 7-20-75
Copyright MyCorp © 2007 Відділ освіти Сокальської райдержадміністрації www.sokal.lviv.ua