Відділ освіти Сокальської РДА
00:33, 13 травня 2024 року
|80000 Львівська обл., м.Сокаль, вул.Шашкевича,86, тел.(03257)72073, osvitasokal@ukr.net | Гаряча лінія (03257)72075|
Головна Останні новини Фотогалерея Написати нам Вхід

Головне меню

Корисні посилання


Пошук
 
 

Статистика


: новини ::20.11.2012
 
Новини
  
 

       Кожна людина має насолоду і радість від спілкування з природою, яка завжди чарує та хвилює людину. І саме незрівнянний аромат і розмаїття квітів та спогади про літо привело вчителів початкових класів у Перетіцьку ЗШ І-ІІІ ступенів. 14 листопада тут відбулося засідання ОМО учителів початкових класів Забузького освітнього округу з проблеми «Екологічне виховання школярів у початковій школі». Керівник ОМО Сень Н.Д. провела тренінг «Дидактичний матеріал з екологічного виховання», а учителі Журавська О.П. та Гаврилів Г.І підготували доповіді з даної теми.
      Учасники ОМО відвідали урок читання в 3 класі , який провела Диюк Л.І .з використанням ІКТ за оповіданням І.Калинець «Про що розповіли незабудки» . Адже квіти - це історія нашого народу, квіти - це наша природа,квіти – це ми. Під час уроку учні удосконалювали навички правильного та виразного читання, вміння виділяти головну думку прочитаного, навчалися бережливо ставитися до природи та своїми вчинками приносити радість людям. Була організована виставка книг І.Калинця та малюнків про квіти.
Незабутнє враження на присутніх справив конкурсно-розважальний захід «Квітковий дивограй», в якому взяли участь дві команди «Ромашка» та «Червоний мак». Учасники показали свої знання про квіткове багатство природи, опоетизоване у піснях, легендах, віршах. Кожен учасник конкурсу залишився задоволеним, адже навколо панувала атмосфера справжнього свята квітів,свята краси та гарного настрою.
     Квіти - улюблені супутники людини з давніх часів. Вони не лише милують зір, але й облагороджують душу.

     Керівник  ОМО 3 класів Забузького ОО  Сень  Н. Д.

    
 
 
 


 

 

 


^

автор
підпис


Тел. гарячої лінії (03257) 7-20-75
Copyright MyCorp © 2007 Відділ освіти Сокальської райдержадміністрації www.sokal.lviv.ua