Відділ освіти Сокальської РДА
11:44, 20 квітня 2024 року
|80000 Львівська обл., м.Сокаль, вул.Шашкевича,86, тел.(03257)72073, osvitasokal@ukr.net | Гаряча лінія (03257)72075|
Головна Останні новини Фотогалерея Написати нам Вхід

Головне меню

Корисні посилання


Пошук
 
 

Статистика


: новини ::20.12.2017
 
Новини
  
20 грудень 2017 року

 

 Зустріч з Володи́миром Фе́доровичем Шовкоши́тним

 
У Сокальській МАН відбулася цікава  зустріч з Володи́миром Фе́доровичем Шовкоши́тним, українським поетом, прозаїком, публіцистом, державним діячем, доктором філософії в галузі політології, першим заступником Голови Національної спілки письменників України (НСПУ), автором збірок поезій, прозових книг, музичних альбомів.  Володимир Федорович непересічна, талановита людина, відомий громадський діяч, учасник революції гідності та великий патріот.
Присутнім у залі було презентовано сучасні українські книжки  відомих  авторів та власні доробки. Більшість з цих книжок – про сучасного українця, його будні, переживання, внутрішній світ. Були цікавими власні бачення пана Володимира щодо історичного минулого та  сучасних подій в Україні. Автор читав поезію, дуже відверто  та оптимістично,  говорив про історичну місію, неповторність та самобутність українського народу, його великої  історії, неповторної співучої мови…

  На зустрічі був присутній І́гор Васи́льович Гургу́ла, український письменник, поет, драматург, публіцист, редактор і видавець, голова обласної організації НСПУ.   Такі зустрічі – неповторні уроки української літератури. І навіть якщо не кожен старшокласник у залі розумів її важливість та цінність у своєму житті, то це обов’язково станеться згодом.  А ще на пам’ять залишилися автографи від  авторів – непересічних та важливих людей сучасної України.
Зустріч організували завідувач Сокальського РМК Галина Гібляк та директор Сокальської МАН Світлана Мусій.

 


^

автор
підпис

  Піклуючись  прощастя інших, ми знаходимо своє власне 

 
1
Уже
дванадцятий рік поспіль дарує радість свята благодійний фонд «Майбутнє України. Сокальщина» на чолі з його президентом Юлієм Лукомським.Адже  благодійність – це особливий вид діяльності і  вимагає особливої пожертви з боку   членів фонду, часу таособистої участі. Благодійність буде існувати незалежно від того, якою буде політична чи економічна ситуаціяв країні, яке законодавство в державі.
«Не можна допомогти всім»,- каже безсердечний і не допомагає нікому. Та ці словане  про ту частину спільноти, про яку з упевненістю можна сказати, - світрятують добрі люди! Серед них ОлегЛукомський, який проживає в далекій Австралії, надіслав свої особисті кошти у фонд. За покликом душі, через великесерце та бажання саме діяльнісно висловити свою підтримку, надати допомогу у скрутні часи, щоб запанувало  свято у дітей, які опинилися у складних життєвих обставинах.  Солодкі подарунки та грошову допомогу отримали 64 учні навчальних закладів району.
 Створенню святкової атмосфери допомагала учениця Сокальської ЗШ І-ІІІ ст..№5 Черняк Софія, яка для присутніх учнів, батьків та учителів у залі заспівала колядку «Святкова».

 

Завдяки зусиллям небайдужих людей у переддень Святого Миколая у залі витала  атмосфера людяності, розуміння, підтримки і свята.

 

 

^

автор
підпис


Тел. гарячої лінії (03257) 7-20-75
Copyright MyCorp © 2007 Відділ освіти Сокальської райдержадміністрації www.sokal.lviv.ua