Відділ освіти Сокальської РДА
20:21, 25 квітня 2024 року
|80000 Львівська обл., м.Сокаль, вул.Шашкевича,86, тел.(03257)72073, osvitasokal@ukr.net | Гаряча лінія (03257)72075|
Головна Останні новини Фотогалерея Написати нам Вхід

Головне меню

Корисні посилання


Пошук
 
 

Статистика


: новини ::21.03.2014
 
Новини
  
 

      14 березня закінчився XIII чемпіонат з гри "Що? Де? Коли?" серед школярів.  Випробувати свої здібності вирішили 33 команди шкіл Сокаля та району, серед яких 4 з Сокальської гімназії імені Олега Романіва, а саме "Бандерівці"(7-А), "In corpore"(7-Б), "Likerz"(6-А) та "Vendetta"(6-Б).  Для когось цей чемпіонат був першим, для когось останнім, хтось закінчив його з лаврами переможців, а хтось відклав свій момент слави на потім, просто без сумніву можна сказати, що від всіх п`яти ігор кожен учасник отримав велике задоволення. Безперечно, найцікавішою була фінальна гра, у якій випробували свій інтелект 27 команд. Фаворитами були дві команди, яких розділяв лише 1 бал – "Непереміжна кімінда" з Червонограда, яка намагалася зберегти свою першість, а на п`яти їм наступала команда «Бандерівці» учнів 7(11)-А класу Сокальської гімназії, яка мала всі шанси випередити їх. Кожного туру кількість балів мінялася на користь різних команд, проте, в запеклій боротьбі все-таки перемогла команда з досить актуальною в наш час назвою "Бандерівці". Варто зазначити, що останній раз Сокальська гімназія здобувала золото ще в 2003 році. Бронзу отримала команда учнів 6(10)-А класу, яка  протягом всього чемпіонату відстоювала почесне 3 місце і подає великі надії на чемпіонство наступного року.
       Також остання гра була багатою на гостей. До нас завітала методист відділу освіти Оксана Ігорівна Базилевич, яка виступила перед початком гри і побажала усім командам успіху. Нагородити переможців прийшов начальник відділу освіти Роман Теофілович Монастирський. Він привітав всіх учасників, а також побажав успіхів у майбутніх іграх.
       Тож з нетерпінням будемо чекати наступного чемпіонату з гри "Що? Де? Коли?", а кращі з кращих вже 6 квітня зможуть спробувати свої сили у Львові.


 

^

Відділ освіти Сокальської РДА


Тел. гарячої лінії (03257) 7-20-75
Copyright MyCorp © 2007 Відділ освіти Сокальської райдержадміністрації www.sokal.lviv.ua