Відділ освіти Сокальської РДА
05:19, 19 квітня 2024 року
|80000 Львівська обл., м.Сокаль, вул.Шашкевича,86, тел.(03257)72073, osvitasokal@ukr.net | Гаряча лінія (03257)72075|
Головна Останні новини Фотогалерея Написати нам Вхід

Головне меню

Корисні посилання


Пошук
 
 

Статистика


: новини ::23.01.2015
 
Новини
  
23 січень 2015 року

 

    Вже десятий рік поспіль відділ освіти Сокальської РДА разом з БФ «Майбутнє України. Сокальщина» проводять конкурс творчих робіт для випускників шкіл пільгових категорій. Та, мабуть, кожна людина хоче бачити результати своєї праці.
    Так і організаторам конкурсу, а саме членам Благодійного фонду «Майбутнє України. Сокальщина» і представникам відділу освіти теж хотілося знати, чи їх робота є плідною та чи написання творів на тему «Ким я хочу бути? Як цього досягти?» не є простою формальністю чи ілюзією. Щоб добра , жертвенна праця не перетворилася на пустоцвіт, виник задум – запросити на відверту розмову переможців конкурсу, починаючи з 2005 року. Отож «круглий стіл зібрав докупи кращих переможців усіх років, а також членів Благодійного фонду, начальника відділу освіти Романа Монастирського, педагогів, керівників шкіл і позашкільних закладів, громадських організацій, інтелігенцію. Зустріч відбувалася у дні різдвяних свят, а саме 14 січня 2015 року в приміщенні актового залу Сокальської спеціалізованої школи №3.Колишні конкурсанти, а їх було 16, вели жваву бесіду про обрану професію, ділилися своїми здобутками, розповідали про навчання.
    Дискусія була цікавою ще й тим, що Марія Христинич - ведуча «круглого столу» та Любов Бенедишин поетеса та член фону, цитували уривки творів конкурсантів. Конкурсанти минулих років були надзвичайно здивовані, що їхні твори зберігаються. Але це дійсно так! Для переможців конкурсу - це було приємною несподіванкою.
    Після такої щирої і відвертої розмови, слово мали президент Благодійного фонду «Майбутнє Укураїни. Сокальщина» Юлій Лукомський та всі члени цього Благодійного фонду, начальник відділу освіти Сокальської РДА Роман Монастирський, директори шкіл, ліцею та позашкільних навчальних закладів, педагоги, батьки, представники сокальської інтелігенції, громадських організацій, керівники державних та приватних установ. Враженнями ділились усі. Організатори конкурсу вкотре переконались в тому, що пожертви меценатів з Канади, Австралії, США, Англії і копітка праця членів Благочинного фонду «Майбутнє України. Сокальщина.» та відділу освіти Сокальської РДА не є марною, а приносить добрий ужинок. Україна нині у стані війни, і все ж як добре, що є люди, які думають про її майбутнє, бо саме ці діти своїми знаннями і працею створять Європейську Україну.

^

Відділ освіти Сокальської РДА


Тел. гарячої лінії (03257) 7-20-75
Copyright MyCorp © 2007 Відділ освіти Сокальської райдержадміністрації www.sokal.lviv.ua