Відділ освіти Сокальської РДА
10:09, 29 березня 2024 року
|80000 Львівська обл., м.Сокаль, вул.Шашкевича,86, тел.(03257)72073, osvitasokal@ukr.net | Гаряча лінія (03257)72075|
Головна Останні новини Фотогалерея Написати нам Вхід

Головне меню

Корисні посилання


Пошук
 
 

Статистика


: новини ::23.04.2015
 
Новини
  
23 квітень 2015 року

 

 

22 квітня 2015 року в    Сокальському НВК «ЗШ І-ІІІ ст. №4-ліцей»    відбувся    педагогічний практикум вихователів груп продовженого дня з проблеми «Розвиток творчих здібностей учнів  ГПД засобами новітніх педагогічних технологій». 

Спільно з вихователями ГПД, дирекцією   та учителями початкових класів  даного навчального закладу було проведено круглий стіл з проблеми «Допомога батьків, школи, педагогічного колективу  в розвитку обдарованості школярів». Методистом РМК    розроблено  рекомендаційні матеріали з даної проблеми в посібнику «Обдарована дитина».

Вихователь  групи  Великомостівського  НВК «ЗШ І-ІІІст.-ліцей»    Балко Наталія Богданівна  успішно  провела з вихованцями  Сокальського НВК №4  спортивно-інтелектуальний марафон «Кіт у мішку», на якому були присутні учні початкових класів школи зі своїми учителями.

Гра пройшла цікаво, успішно і весело.  Три команди гравців   показали високий інтелектуальний рівень набутих знань  з усіх навчальних предметів, належну спортивну підготовку і витримку.

На завершальному етапі практикуму було проведено конкурс на кращу мультимедійну презентацію самопідготовки з математики в  4-му класі «Круглі числа. Периметр прямокутної ділянки. Знаходження суми і різниці багатоцифрових чисел»  серед вихователів ГПД.

Журі  визнало переможцем виховательку Сокальського НВК «ЗШ І-ІІІ ст.№2-ліцей» Бедрик Олександру Іллівну. Другі та треті місця посіли вихователі Сокальського НВК «ЗШ І-ІІІ ст.№4-ліцей», Острівського НВК «ЗШ І-ІІІ ст –дитячий садок», Сокальської ЗШ І-ІІІ ст №5, Сокальської СШ І-ІІІ ст №3, Ільковицького НВК «ЗШ І-ІІІ ст –дитячий садок», Забузької та Жвирківської ЗШ І-ІІІ ступенів. Переможці нагороджені грамотами відділу освіти Сокальської РДА.

 

^

Відділ освіти Сокальської РДА

З метою поширення найкращих здобутків з впровадження ЛЕГО-конструювання в навчально-виховному процесі дошкільних навчальних закладів, підвищення рівня методичної підготовки педагогів району, вихователі-методисти ДНЗ №1, №5, №7, №8, №9 м.Сокаля та ДНЗ м.Великі Мости 22 квітня взяли участь у семінарі, який відбувся у ДНЗ №29 м.Львів. Вихователь-методист даного закладу Фігурська Надія Василівна поділилася досвідом роботи з впровадження програми «Сприяння освіті» по LEGO – конструюванню.

Заняття з LEGO-матеріалом сприяють розвитку дітей в різних видах діяльності (зображувальній, ігровій, пізнавальній), формують та розвивають просторову орієнтацію, дрібну моторику, сенсорне уявлення, розвиток уяви, фантазії, мислительних процесів. Формування технічних навичок використовуються усіма спеціалістами в усіх напрямках навчання, корекції та розвитку дитини дошкільного віку.

Також обговорювалося питання про велику роль у саморозвитку самих педагогів, зміну стилю навчання і виховання з прямого інструктування на спонукання до дії і мислення дитини.

Під час засідання учасники переконалися у ефективності та доцільності впровадження ЛЕГО-конструювання в навчально-виховний процес ДНЗ району.

^

Відділ освіти Сокальської РДА


Тел. гарячої лінії (03257) 7-20-75
Copyright MyCorp © 2007 Відділ освіти Сокальської райдержадміністрації www.sokal.lviv.ua