Відділ освіти Сокальської РДА
01:18, 13 травня 2024 року
|80000 Львівська обл., м.Сокаль, вул.Шашкевича,86, тел.(03257)72073, osvitasokal@ukr.net | Гаряча лінія (03257)72075|
Головна Останні новини Фотогалерея Написати нам Вхід

Головне меню

Корисні посилання


Пошук
 
 

Статистика


: новини ::23.10.2012
 
Новини
  
23 жовтень 2012 року

 

   Засідання методичного об`єднання вчителів 4 класів Сокальського освітнього округу
 
 
   23 жовтня у мальовничому куточку Сокальщини – Зубківському НВК «ЗШ I ст.– дитячий садок» відбулось засідання методичного об’єднання учителів 4 класів Сокальського освітнього округу. Члени ОМО відвідали інтегрований урок з предметів «Я і Україна» та «Математика» на тему: «Подорож материками. Міри довжини». Члени методоб’єднання разом з учителем Дубик Галиною Миколаївною та учнями 4 класу, здійснили уявну подорож материками . 
   Розпочався урок з інтерв′ю, яке взяли учні 4 класу у членів ОМО. 
   На уроці Дубик Г.Р. використала різні форми та методи проведення уроку. Раціонально поєднала словесні, наочні і практичні методи навчання, під час яких формувала в учнів вміння самостійно здобувати знання і застосовувати їх на практиці. Чітко визначила освітні, розвивальні та виховні завдання уроку, завдяки чому учні на уроці були активні та давали правильні відповіді. Урок було проведено у цікавій та доступній формі. Галина Миколаївна вдало поєднала навчальний матеріал обох предметів, використовуючи велику кількість наочного матеріалу та результати пошукової роботи учнів.  
   У формі гри було проведено узагальнення знань учнів. Даючи відповіді на запитання учителя, діти самостійно оцінили свою роботу на уроці. Особливого настрою додав музичний підсумок уроку.
   Для підвищення педагогічної майстерності, досвідом своєї роботи поділилась Мигаль Наталія Богданівна,учитель Жвирківської ЗШ І-ІІІ ст., яка підготувала реферат на тему: «Розвиток читацьких умінь молодшого школяра у процесі роботи з творами українського фольклору» та Махник Зінаїда Євгенівна, учитель Сокальського НВК «ЗШ І-ІІІ ст.№2-ліцей», яка ознайомила присутніх з різноманітними вправами на вироблення свідомого, швидкого та виразного читання учнів. Ірза Лариса Романівна, учитель Сокальського НВК «ЗШ І-ІІІ ст.№4-ліцей», провела тренінг з педагогічної майстерності на тему: «Толерантне спілкування». 
   Досвід, здобутий на засіданні, стане у пригоді всім членам ОМО і допоможе у підготовці до проведення уроків та у подоланні проблем, які зустрічаються у роботі учителів.


 
Методист РМК – Кулик А.С.
  Голова Сокальського ОМО вчителів 4-х класів - Шевчук Н.В.

 

^

автор
підпис


Тел. гарячої лінії (03257) 7-20-75
Copyright MyCorp © 2007 Відділ освіти Сокальської райдержадміністрації www.sokal.lviv.ua