Відділ освіти Сокальської РДА
18:45, 19 квітня 2024 року
|80000 Львівська обл., м.Сокаль, вул.Шашкевича,86, тел.(03257)72073, osvitasokal@ukr.net | Гаряча лінія (03257)72075|
Головна Останні новини Фотогалерея Написати нам Вхід

Головне меню

Корисні посилання


Пошук
 
 

Статистика


: новини ::23.12.2016
 
Новини
  
23 грудень 2016 року

 

 Проектні технології у роботі з учнівським колективом

 
  В Острівському НВК «ЗШ І-ІІІ ст.-дитячий садок» відбулось чергове засідання проблемного методичного об’єднання педагогів-організаторів, яке працює над темою «Створення ефективного виховного простору шляхом впровадження нетрадиційних методів та технологій в роботу навчальних закладів».В рамках засідання педагоги-організатори взяли участь у майстер-класі на тему «Проектні технології в роботі з лідерами учнівського самоврядування».Педагог-організатор Острівського НВК Коцур Тарас Тарасович та лідери учнівського самоврядування представили досвід школи  щодо реалізації  шкільних проектів у напрямку національно-патріотичного виховання.


^

автор
підпис

 «Поїздка за натхненням»

  
Відбулося виїзне засідання районного методоб`єднання керівників гуртків позашкільних закладів Сокальського району на тему: «Образотворче та театральне мистецтво, як найвпливовіший фактор самоосвіти на психологічний та творчий розвиток керівника гуртка». Колектив Великомостівського ЦДЮТ, під керівництвом Ковальовської О.О., організував  для усіх творчих та креативних керівників гуртків із Сокальського БДЮТ, Белзького БДЮТ, Сокальської МАН, Сокальської СЮТ незабутній день у чудовому місті Львові.  
  У приємному товаристві та невимушеній атмосфері  відвідали Львівську картинну галерею, кав`ярню, прогулялися вуличками стародавнього міста Лева, мали можливість поспілкуватись та обмінятись досвідом роботи.             Чудовим завершенням нашої поїздки стала вистава театру ім. Марії Заньковецької «Безодня». Прекрасна гра акторів торкнулася  струн серця кожного глядача. Переживаючи  події, які актуальні в наш час, ніхто не залишився байдужим.   Повертаючись додому із цікавої поїздки, дружно обговорювали та  ділились враженнями  від побаченого,  кожен відкрив для себе багато цікавого та повчального. Б.Плюта керівник гуртка Великомостівського ЦДЮТ



 


^

автор
підпис


Тел. гарячої лінії (03257) 7-20-75
Copyright MyCorp © 2007 Відділ освіти Сокальської райдержадміністрації www.sokal.lviv.ua