Відділ освіти Сокальської РДА
10:25, 13 травня 2024 року
|80000 Львівська обл., м.Сокаль, вул.Шашкевича,86, тел.(03257)72073, osvitasokal@ukr.net | Гаряча лінія (03257)72075|
Головна Останні новини Фотогалерея Написати нам Вхід

Головне меню

Корисні посилання


Пошук
 
 

Статистика


: новини ::24.10.2012
 
Новини
  
24 жовтень 2012 року

 

 Семінар-практикум для вихователів-методистів ДНЗ та заступників директорів НВК «школа-дитячий садок»
 
    Модернізація дошкільної освіти не може не торкнутися сучасної сім’ї, лишити родину стороннім спостерігачем змін, що відбуваються в першій її ланці, не зачепити її інтересів. 
    Сьогодення потребує від нас встановлення тісного контакту сім’ї з дошкільним закладом з метою створення для дітей здоров’язбережувального середовища у трикутнику «дитина-батьки-вихователі». Саме ця тема була розкрита на засіданні семінару-практикуму вихователів-методистів ДНЗ та заступників директорів НВК «школа-дитячий садок» 24 жовтня 2012 року в Ільковицькому НВК “ЗШ І-ІІІ ст. - дитячий садок”. 
    З презентацією «Організація роботи з батьківською громадськістю» виступила методист РМК Шукатка І.Є., яка наголосила, що позитивні результати у вихованні дітей досягаються за умови вмілого підбору різних форм співпраці з батьками, за активного залучення в цю роботу всіх членів колективу дошкільного закладу і членів сімей вихованців.  
   Заступник директора Хомин Г.І. поділилася досвідом роботи із залучення батьків до освітньо-виховного процесу дошкільного навчального закладу. Вихователі даного закладу Криштоф О.С. та Музичук О.І. презентували роботу своєї групи, батьківські куточки та розповіли про співпрацю з батьками. Тренінг з батьками дітей на тему «Виховання соціальної поведінки та емоційної сприятливості дитини» провела вихователь Скавінська М.С.
    На часі складна й відповідальна просвітницька робота дошкільного закладу, орієнтована на розширення й поглиблення уявлень членів родини про сучасні освітні завдання. Тільки об’єднання зусиль допоможе створити широкий розвивальний простір, сприятливий для повноцінного буття дитини в сім’ї та дошкільному закладі.

Методист РМК - Шукатка І.Є.


 

^

автор
підпис


Тел. гарячої лінії (03257) 7-20-75
Copyright MyCorp © 2007 Відділ освіти Сокальської райдержадміністрації www.sokal.lviv.ua