Відділ освіти Сокальської РДА
19:58, 12 травня 2024 року
|80000 Львівська обл., м.Сокаль, вул.Шашкевича,86, тел.(03257)72073, osvitasokal@ukr.net | Гаряча лінія (03257)72075|
Головна Останні новини Фотогалерея Написати нам Вхід

Головне меню

Корисні посилання


Пошук
 
 

Статистика


: новини ::26.04.2012
 
Новини
  
26 квітень 2012 року

 

Кращий з кращих! 

foto1
foto1
У Сокальському НВК «ЗШ І-ІІІ ст. №3 - колегіум» навчається надзвичайно обдарований хлопець. Це -Боднар Петро! Для цьогорічного випускника цей рік є особливо успішним, адже його ім`я стало відомим не лише на Львівщині, а й в цілій Україні.
   Унікальність Петра полягає насамперед в обдарованості помноженій на величезну працездатність. За що б не брався Петро, все у нього виходить успішно. Чи то участь у грі «Що? Де? Коли?» у складі команди «Ведмедик - СОКЕ» чи підкорення нових вершин наук. 
   Цей приємний у спілкуванні, усміхнений хлопець розповідати про себе не дуже любить. Але відзначає, що йому завжди було цікаво вчитися. Найбільше захоплення викликали історія та географія. Неодноразово брав участь у районних та обласних олімпіадах з вищезгаданих предметів. 
   Впродовж двох останніх років Петро є слухачем Сокальської малої академії наук у творчих об`єднаннях з географії та історії. Гордиться своїм вихованцем Любарська Валентина Адамівна, досвідчений педагог. Результатом її щоденної праці - понад 50 переможців районних і обласних олімпіад з географії, понад 30 студентів і випускників - географів і серед них у трійці переможців ІІІ етапу Всеукраїнських олімпіад і турнірів - Боднар Петро. 
   З першого турніру юних географів у 2010 році він потужно заявив про себе і привернув увагу науковців ЛДІ ім. Івана Франка. Потім були перемоги під час олімпіад, конкурсів, турнірів з різних предметів. У цьому році Петро досліджував бойовий шлях Дружини Українських Націоналістів(історія)та екологічні проблеми річки Західний Буг(географія).Ерудований хлопець блискуче захистив науково-дослідницькі роботи,успішно впорався з тестами і став переможцем на Львівському етапі.Цьогоріч він також увійшов до складу обласної збірної юних істориків,яка зайняла 1 місце на Всеукраїнському турнірі в місті Кременець. 
   Петро толерантний і виважений у спілкуванні з дорослими та однолітками, дуже товариський, здатний допомогти друзям, навчити ,підказати. 
   Тішаться сином батьки. Гордістю сповнювалося серце , коли в столиці України - м. Києві Петрові вручали медаль за І місце у ІІІ етапі Всеукраїнського конкурсу - захисту науково - дослідницьких робіт з географії. 
Своїх нагород Петро не рахує. А їх у нього чимало - це багато - багато грамот, дипломів, цінних подарунків за блискучі заслужені перемоги. А ще він отримав запрошення на навчання до Львівського національного університету імені Івана Франка та Київського національного університету імені Тараса Шевченка.
   З величезною повагою ставиться Петро до своїх вчителів, страшенно переживає за те, що треба наздоганяти пропущення під час турнірів і конкурсів. 
   Скромність прикрашає цього хлопця. Ніколи не хизується своїми досягненнями! У Петра є мрія - стати студентом престижного вузу. Нехай вона обов`язково збудеться! Щасти, тобі, Петре, в майбутньому! 


Світлана Мусій-методист Сокальської малої академії наук



^

автор
підпис


Тел. гарячої лінії (03257) 7-20-75
Copyright MyCorp © 2007 Відділ освіти Сокальської райдержадміністрації www.sokal.lviv.ua