Відділ освіти Сокальської РДА
21:58, 12 травня 2024 року
|80000 Львівська обл., м.Сокаль, вул.Шашкевича,86, тел.(03257)72073, osvitasokal@ukr.net | Гаряча лінія (03257)72075|
Головна Останні новини Фотогалерея Написати нам Вхід

Головне меню

Корисні посилання


Пошук
 
 

Статистика


: новини ::26.09.2012
 
Новини
  
 

20 вересня 2012 року в приміщенні Сокальського НВК «СШ І-ІІІст.№3 – колегіум» відбувся районний семінар-практикум вчителів іноземної мови організований методистом РМК Савчук –Царинською О.П. спільно з вчителями Сокальського НВК «СШ І-ІІІст.№3 – колегіум» Драганчук Л.І., Петриняк О.Д., Матвіївим Л.М. Тема семінару «Викладання іноземної мови в 1 класі ЗНЗ». На семінар прибули понад 60 вчителів району, що викладають іноземну мову в 1 класі ЗНЗ. 

Під час теоретичної частини семінару виступила методист РМК Савчук-Царинська О.П. У своєму виступі вона розкрила питання використання сучасних методик та технологій під час викладання іноземної мови в 1 класі, а також поділилася з присутніми власним досвідом використання методу проектів на уроках англійської мови.

В практичній частині семінару в формі майстер-класу Драганчук Л.І. та Петриняк О.Д. продемонстрували присутнім різноманітні форми ігрових методик, які стимулюють учнів до вивчення іноземної мови, розширюють кругозір та словниковий запас. При проведенні майстер – класів Леся Іванівна та Оксана Дмитрівна використовували НМК видавництва Pearson «Fly High», які вони використовують у викладанні англійської мови на початковому етапі в спеціалізованій школі.

Матвіїв Л.М. презентував CD з програмним забезпечення на допомогу вчителям, що викладають англійську мову в 1 класі, а також електронні версії роздаткового матеріалу для 1 класу.

Кожен з округів, а їх в Сокальському районі п’ять, отримали від Матвіїва Л.М. по 2 диски (один диск для керівника окружного методичного об’єднання, інший для вчителів округу).

 

^

автор
підпис


Тел. гарячої лінії (03257) 7-20-75
Copyright MyCorp © 2007 Відділ освіти Сокальської райдержадміністрації www.sokal.lviv.ua