Відділ освіти Сокальської РДА
00:02, 24 квітня 2024 року
|80000 Львівська обл., м.Сокаль, вул.Шашкевича,86, тел.(03257)72073, osvitasokal@ukr.net | Гаряча лінія (03257)72075|
Головна Останні новини Фотогалерея Написати нам Вхід

Головне меню

Корисні посилання


Пошук
 
 

Статистика


: новини ::27.06.2014
 
Новини
  
27 червень 2014 року

 

27-29 червня 2014р. у селі Зашків, Жовківського району відбудеться фестиваль "Зашків-Земля героїв" в рамках відзначення 123-ї річниці від дня народження полковника Української Народної Республіки Євгена Коновальця та Дня Конституції.


^

Відділ освіти Сокальської РДА

З  23 по 27 червня в дошкільних навчальних закладах Сокальського району відбулися масові фізкультурно-спортивні заходи з нагоди Дня заснування Міжнародного олімпійського комітету. У кожному дошкільному навчальному закладі  проходили виховні заходи, спортивні вікторини, конкурси, змагання та розваги.

Так, у ДНЗ №5 м.Сокаля відбулась загальносадочкова фізкультурна розвага «Літні дива в решеті».  «Веселі клоуни» проводили з малятами різноманітні вправи, ігри  з м’ячами, обручами, палицями, фітболами. Команди старших дошкільнят змагалися в  іграх-естафетах.

У ДНЗ №7 м.Сокаля тиждень проходив під девізом «Здоров’я дитини – багатство країни». Масу позитивних емоцій  під час фізкультури на екологічній стежині «Здоров’я. Спорт. Природа» одержали майбутні першокласники старшої групи №1 «Пізнайко» із своїм  вихователем Петрів Л.В. Дошкільнята старшої групи №2  «Капітошка» під керівництвом вихователя Напори Л.Г.  мали змогу  відчути себе справжніми козаками та козачками із козацькими вправами у туристичному міні-поході  «Фізкультура з козацькими забавами». З бадьорим настроєм виконували цікаві вправи  діти середньої групи №1  групи «Казочка» разом із своїми улюбленими вихователями Будзінською О.Р. та Федчун Х.Л.  на інтегрованому  занятті (природа + фізкультура) «З фізкультурою ми дружим, різні вправи любим дуже». Під девізом «Наша група у садочку, як квіточка у віночку, в ній всі хороші друзі, як у літку квіти в лузі» виховує вихователь Тузяк М.М. діточок у середній групі №2 «Віночок», у якої фізкультурно-оздоровчий профіль. Тому й не дивно, що діти полюбляють ігри-медитації (з нетрадиційним матеріалом). Велике задоволення  під час цікавих та веселих естафет на спортивних розвагах  «Ми маленькі дошкільнята»  одержали діти молодшої групи №1 «Веселка» разом із своїм вихователем Сало С.І. Малята молодшої групи №2 «Ромашка»  із вихователем Давидюк В.П. завжди прийдуть на допомогу своїм друзям. І цього разу вони не залишили у біді Півника під час інтегрованого заняття (фізкультура + художня література) «Допоможемо врятувати Півника». Найменші малятка із групи раннього віку «Малятко» разом із вихователем Калініною Л.Н. уявляли себе  веселими жучками, які прокинулися від лагідної музики після солодкого обіднього сну.         

Турбота про фізичне та психологічне здоров’я дітей – ось першочергове завдання дошкільного закладу. Тільки в здоровому тілі - здоровий дух української нації.
   
Методист РМК Ірина Шукатка

^

Відділ освіти Сокальської РДА


Тел. гарячої лінії (03257) 7-20-75
Copyright MyCorp © 2007 Відділ освіти Сокальської райдержадміністрації www.sokal.lviv.ua