Відділ освіти Сокальської РДА
05:42, 13 травня 2024 року
|80000 Львівська обл., м.Сокаль, вул.Шашкевича,86, тел.(03257)72073, osvitasokal@ukr.net | Гаряча лінія (03257)72075|
Головна Останні новини Фотогалерея Написати нам Вхід

Головне меню

Корисні посилання


Пошук
 
 

Статистика


: новини ::27.11.2012
 
Новини
  
 

 

        У Переспівській ЗШ І-ІІ ступенів відбулося засідання методичного об’єднання вчителів 2-х класів Тартаківського ОО. Педагоги відвідали виховний захід, присвячений Дню писемності і мови, який підготували вчителі початкових класів.
      Новосад Н.П. провела майстер-клас, на якому були показані елементи роботи з обдарованими учнями. Вчителька поділилась досвідом екологічного виховання дітей, продемонструвала різні види ялинок, які можна виготовити своїми руками.
      Ничай О.П. провела з присутніми фізкультхвилинку - інсценізацію казки «Ріпка на новий лад».
     Директор школи О.Д. Дідич подякувала вчителям за їх нелегку працю, побажала творчих успіхів і вручила всім присутнім медальки «Чуйному вчителю». 

 

Керівник ОМО -  Михайлюк Наталя

 
 
 
 
 
 
 


 


 


^

автор
підпис

 

День  професійної  майстерності

        Відповідно до плану роботи районного методичного кабінету та з метою підтримки творчої ініціативи вихователів, сприяння вдосконаленню майстерності педагогів, 20 листопада 2012 року у ДНЗ №9 м.Сокаля був проведений день професійної майстерності.
       Протягом дня було проведено відкриті заходи, нестандартні форми методичної роботи, засідання районної проблемної творчої групи з проблеми «Використання елементів системи «Self-esteem» в практиці дошкільної освіти».
      Професіоналізмом, творчим підходом, високою результативністю відзначилися заняття: спільна творча  діяльність дітей раннього віку та батьків «Солодке заняття» (вихователь Бабошіна О.В.), комплексне заняття з розвитку мовлення та аплікації з участю батьків «В країні ввічливості» у середній групі (вихователь  Батюк  Н.З.), логіко-математична діяльність з використанням елементів народознавства та ейдетики  «Казка  нас  навчає» в старшій  групі (вихователь  Харчук Н.В.), розвивально – оздоровча фізкультура «Малятка – здоров`ятка» (вихователь Ковальчук І.А.) в групі ЗПР.
     Нетрадиційні підходи, ретельно відібрані прийоми, атмосферу співпраці використали педагоги при проведенні таких форм роботи з дітьми: індивідуальна  робота з обдарованими  дітьми «Незвичайний  подарунок» (музкерівник Пивоварчук Л. В.), заняття – гра  з пріоритетом креативного розвитку  «Осінь в гостях у веселих кошенят» у молодшій  групі (вихователь  Гресь Л. В.), бінарне заняття «Ми маленькі, але дружба наша велика» з використанням елементів системи «Self-esteem» в логопедичній групі (вихователь  Мусій  Н. В., логопед  Газдович К. І.).
       За цей час в закладі було проведено засідання районної проблемної творчої групи. Психолог Шелемей Н. М. провела тренінг з педкадрами на тему  «Ефективність професійного спілкування в ракурсі принципів системи Self-esteem».
        До вивчення досвіду педагогів даного закладу були  залучені вихователі ДНЗ №1, ДНЗ №5, ДНЗ №8, ДНЗ №7 м.Сокаля та ДНЗ с.Поториця.  Усі заходи відзначалися творчим підходом, ефективним використанням сучасних методів навчання, вмілим використанням диференційованого підходу до дітей.  

 

 

Методист РМК Шукатка І.Є.

 


 


 

^

автор
підпис

 

      «Рідна домівка, рідна сім`я, тут виростає доля моя»  -  під таким гаслом  15 листопада 2012р. у мальовничому куточку Сокальщини – Стенятинській ЗШ І-ІІІ ст. відбулось чергове засідання методичного об’єднання учителів 2 класів Забузького  освітнього округу. Члени ОМО відвідали незвичайний урок читання. Мацюк Леся Дем’янівна та її другокласники перенесли усіх присутніх у театральну студію. Учні не тільки читали твори та  удосконалювали навички виразного читання, а й виконували  творче  завдання з образотворчого мистецтва.
      Під керівництвом вчителя учнями  було створено дитячу передачу  «Читайлик». Урок було проведено у цікавій та доступній формі. Учні читали вірші про маму і тата, які допомогли їм краще зрозуміти і переконатися, що   сім`я то найцінніше, що є в кожної людини.  Леся Дем’янівна вдало поєднала навчальний матеріал  обох предметів, використовуючи  велику  кількість  наочного  матеріалу та результати  творчої роботи учнів.  

 Методист РМК –  Анжела Кулик

 
 
 


 

 



^

автор
підпис

З 19 по 23 листопада 2012 року в Сокальській ЗШ І-ІІІст. №5 відбувся методичний тиждень на тему «Використання технологій інтерактивного навчання і виховання як один із шляхів формування творчої особистості учня,комп’ютеризація навчально-виховного процесу та використання Інтернет – ресурсів». Вчителі Сокальського освітнього округу відвідали відкриті уроки, позакласні заходи, майстер-клас з квілінгу, круглі столи, а також шкільний музей. Троє учителів презентували свій педагогічний досвід та чималі напрацювання і здобутки.  Детальніше

^

автор
підпис


Тел. гарячої лінії (03257) 7-20-75
Copyright MyCorp © 2007 Відділ освіти Сокальської райдержадміністрації www.sokal.lviv.ua