Відділ освіти Сокальської РДА
11:33, 19 квітня 2024 року
|80000 Львівська обл., м.Сокаль, вул.Шашкевича,86, тел.(03257)72073, osvitasokal@ukr.net | Гаряча лінія (03257)72075|
Головна Останні новини Фотогалерея Написати нам Вхід

Головне меню

Корисні посилання


Пошук
 
 

Статистика


: новини ::29.03.2018
 
Новини
  
 

 Засідання семінару-практикуму для вихователів-методистівДНЗ та заступників директорів НВК 

22 березня в Перетіцькому НВК «ЗШ І-ІІІ ст.-дитячий садок» відбулося засідання семінару-практикуму для вихователів-методистів ДНЗ та заступників директорів НВК «школа-дитячий садок». На початку семінару учениця 9 класу Кійко Яна провели цікаву екскурсію та розповіла про історію навчального закладу. У теоретичній частині методист Сокальського РМК Шукатка І.Є. висвітлила питання науково-методичного супроводу реалізації наступності дошкільної та початкової освіти. Заступник директора з навчально-виховної роботи Павлів Н.Б. поділилася досвідом роботи з теми «Створення єдиної перспективної системи щодо реалізації питання співпраці між дошкільною та початковою освітою».~2~У практичній частині присутні переглянули роботу вихователя із дітьми старшого дошкільного віку та учнів початкових класів. Вчитель образотворчого мистецтва Іванойко Г.В. провела майстер-клас із слухачами.Керівник семінару-практикуму Шукатка І.Є. провела педагогічний тренінг «Наступність у роботі дитячого садка і школи», де слухачі розв’язували цікаві завдання та вправи, ділилися думками з питання впровадження Державного стандарту початкової освіти, який визначає основні засади й підходи до навчання в початковій школі.

 


^

автор
підпис

У музеї "Літературна Сокальщина" (Сокальська гімназія) відбулася святкова зустріч 5(9)-А класу з митцями Сокальщини !!

^

автор
підпис

 СОКАЛЬЩИНО, ПРИБУЗЬКИЙ КРАЮ, ТОБОЮ Я ГОРДЖУСЬ І ПРОСЛАВЛЯЮ!!!

20-22 березня 2018 року у м. Чернігів відбувся очний етап Всеукраїнського конкурсу екскурсоводів музеїв закладів загальної середньої освіти «Край, в якому я живу», у якому взяли участь понад 120 юних екскурсоводів з 24 областей України та м. Київ. Учасники конкурсу представляли музеї закладів освіти за такими профілями: військово-історичні, літературні та музеї історії населених пунктів або їх частин. Урочисте відкриття ІІ туру Всеукраїнського конкурсу екскурсоводів музеїв навчальних закладів «Край, в якому я живу» відбулося в Чернігівському обласному Палаці дітей та юнацтва за участю керівництва області, представників Міністерства освіти і науки України, педагогічних колективів та здобувачів освіти закладів освіти Чернігівської області.
Львівщину представляв учень Сокальського НВК «ЗШ І ст.- гімназія» імені Олега Романіва» Максим Звір та його керівник Процюк Оксана Орестівна, вчитель української мови та літератури. Максим презентував екскурсію музеєм  "Літературна Сокальщина", розповів про історію створення музею, творчі заходи, які відбуваються у ньому, а саме: засідання літературно-мистецького об’єднання «Колос», зустрічі з письменниками Сокальщини, вчителями-літераторами, а також про обдарованих дітей Сокальщини, роботи яких  відображаються  в експозиційному розділі «У світі дитячої творчості».
Кореспонденти Чернігівського телебачення мали можливість взяти інтерв’ю в учасників конкурсу, серед них був і Максим Звір, який розповів про свої враження від Всеукраїнського конкурсу, про цікаву і творчу підготовку до нього, приємні враження від Чернігівщини.
Команда Сокальщини гідно представила музей "Літературна Сокальщина" на Всеукраїнському конкурсі шкільних музеїв у Чернігові "Край, в якому я живу" і посіли  ІІІ місце серед музеїв літературного профілю!22 березня на базі Чернігівського обласного художнього музею імені Григорія Галагана відбулося урочисте нагородження учасників та закриття II туру Всеукраїнського конкурсу екскурсоводів музеїв закладів освіти «Край, в якому я живу». Вітаємо Оксану Орестівну та Максима Звіра. Творчих успіхів та перемог.


 



^

автор
підпис


Тел. гарячої лінії (03257) 7-20-75
Copyright MyCorp © 2007 Відділ освіти Сокальської райдержадміністрації www.sokal.lviv.ua