Відділ освіти Сокальської РДА
15:41, 28 квітня 2024 року
|80000 Львівська обл., м.Сокаль, вул.Шашкевича,86, тел.(03257)72073, osvitasokal@ukr.net | Гаряча лінія (03257)72075|
Головна Останні новини Фотогалерея Написати нам Вхід

Головне меню

Корисні посилання


Пошук
 
 

Статистика


: новини ::29.05.2013
 
Новини
  
29 травень 2013 року

 

                                                                       Змагання дошкільнят 

    
       У вівторок, 21 травня, у спортивній школі міста Сокаля відбулося справжнє свято відваги, мужності та мудрості. В цей день між собою змагалися  вихованці шести дошкільних закладів району.  
       Змагання розпочалися з представлення команд. Сокальські представники – «Садочок», «Сонечко», «Соколятко», «Веселі кольори» а також «Сонячні зайчики» зі Жвирки та забузьке «Малятко».
       Першою була естафета з кубиком. Завдання полягало в тому, щоб кожному гравцю команди покласти кубик в коло, що на другому кінці спортзалу, і повернутися назад. Гра триває доти, доки всі учасники команди пробіжать. Усіх учасників шалено підтримували трибуни, на яких – вихователі та друзі юних чемпіонів.     
       Справжнім вибухом патріотизму на спортивному майданчику був марш хлопчиків – учасників ансамблю «Козачок». Після традиційного вітання «Слава Україні» хлопчики помолилися за рідну Батьківщину і продемонстрували свої здібності у присіданні та боротьбі.  Дива еквілібристики показали юні козаки на майданчику, зображуючи різні геометричні фігури.….

 

^

Відділ освіти Сокальської РДА

        29 травня 2013 року в     Сокальському НВК «ЗШ І-ІІІ ст. №2-ліцей»  під керівництвом методиста районного методичного кабінету  Куртіної Н. С.   відбувся   семінар - практикум вихователів груп продовженого дня з проблеми "Розвиток творчих здібностей молодших школярів в умовах групи продовженого дня".  

        Керівник  методичного об’єднання Гладковська О.З. підвела підсумок  роботи семінару   за 2012/2013 н.р.. Методист РМК Куртіна Н.С.  та  вихователі ГПД району обговорили   проблеми в роботі ГПД впродовж навчального року, виробили    рекомендації з їх вирішення.

Презентація роботи вихователів ГПД 

^

Відділ освіти Сокальської РДА


Тел. гарячої лінії (03257) 7-20-75
Copyright MyCorp © 2007 Відділ освіти Сокальської райдержадміністрації www.sokal.lviv.ua