Відділ освіти Сокальської РДА
22:52, 13 травня 2024 року
|80000 Львівська обл., м.Сокаль, вул.Шашкевича,86, тел.(03257)72073, osvitasokal@ukr.net | Гаряча лінія (03257)72075|
Головна Останні новини Фотогалерея Написати нам Вхід

Головне меню

Корисні посилання


Пошук
 
 

Статистика


: новини ::30.11.2012
 
Новини
  
 

       27 листопада у Хлівчанській ЗШ І-ІІІст. відбувся семінар-практикум для заступників директорів з навчально-виховної роботи шкіл на тему   «Cтратегічний  підхід до організації та планування системи роботи з професійного розвитку вчителя у школі».
       Під час семінару завідувач РМК провела методичний діалог на тему «Планування школи  за стратегічною моделлю. Стратегічне планування роботи з професійного розвитку педагогічного колективу».
        Заступник   директора Хлівчанської ЗШ І-ІІІст. Логин Людмила Павлівна поділилася досвідом роботи з організації  професійного розвитку вчителів школи. Гостям було представлено результати науково-методичної роботи з проблеми «Використання проекту у методичній роботі та навчально-виховній діяльності» та результати роботи дирекції з планування методичної роботи на  наступний плановий період – перспективне планування науково-методичної діяльності над темою «Підвищення якості уроку з метою розвитку творчих здібностей вчителя та учня».
       Далі учасники семінару взяли участь у відкритому засіданні методичної ради школи «Перспективне планування системи методичної роботи на основі єдиної науково-методичної теми: творчий захист –презентація методичних проектів» та відвідали шкільний методичний кабінет.
      Учасники семінару отримали змістовні та цікаві  методичні матеріали, творчі-презентації, матеріали з досвіду роботи Логин Л.П. з теми семінару. Заступники директорів відзначили науковий, системний та стратегічний підхід до організації роботи з професійного розвитку колективу Хлівчанської школи, високий рівень організації роботи методичного кабінету школи, у якому створено належні умови для самоосвітньої роботи вчителів.

 Завідувач РМК Г.Гібляк

^

автор
підпис


Тел. гарячої лінії (03257) 7-20-75
Copyright MyCorp © 2007 Відділ освіти Сокальської райдержадміністрації www.sokal.lviv.ua