Відділ освіти Сокальської РДА
15:52, 29 березня 2024 року
|80000 Львівська обл., м.Сокаль, вул.Шашкевича,86, тел.(03257)72073, osvitasokal@ukr.net | Гаряча лінія (03257)72075|
Головна Останні новини Фотогалерея Написати нам Вхід

Головне меню

Корисні посилання


Пошук
 
 

Статистика


: новини ::31.10.2016
 
Новини
  
31 жовтень 2016 року

 

 Педагогічна лабораторія вчителів англійської мови

 
Двадцять сьомого жовтня учителя Сокальської  спеціалізованої  школи І-ІІІ ст. № 3  Наталію Попович було запрошено  до участі  у роботі педагогічної лабораторії  «Інноваційні технології як засіб формування професійної компетентності вчителя англійської мови», що проходив на базі Бродівського педагогічного ліцею імені Маркіяна Шашкевича, за ініціативою Олесі Петрусь, кандидата наук, голови циклічного курсу ліцею. До участі у творчій лабораторії  були залучені методист Львівського  інституту післядипломної педагогічної освіти Христина Левицька, учитель Стрийської  гімназії імені Митрополита Андрея Шептицького Руслана Опришко,  та  учитель Сокальської  спеціалізованої  школи І-ІІІ ст. № 3 Наталія Попович .Наталія Степанівна продемонструвала свій майстер-клас на тему «Використання блогу вчителя англійської мови з метою підвищення якості навчання», що отримав гарні відгуки від учителів Бродівського району та ліцеїстів. Викладачі та студенти ділилися досвідом із використання інтерактивної дошки, сучасних навчально-методичних комплексів та програмного забезпечення світового видавництва Oxford University Press. Подія відбувалася у рамках року англійської мови в Україні.



 


^

автор
підпис

 Засідання районного методичного об’єднання вихователів  різновікових груп з розвитку пізнавальної активності дошкільнят 

У Сокальському ДНЗ №7 «Соколятко» 26 жовтня відбулося засідання районного методичного об’єднання вихователів різновікових груп з розвитку пізнавальної активності дошкільнят з проблеми «Пізнавальний розвиток засобами інноваційних технологій (LEGO- технологія)». На засідання були запрошені вихователі ДНЗ та НВК «школа-дитячий садок», методист РМК відділу освіти Шукатка І.Є. та тренер із впровадження проекту «Сприяння освіті» м.Львова Фігурська Н.В. Слухачам було запропоновано для перегляду в середній групі №2 «Віночок»  інтегроване заняття  з пізнавального та креативного розвитку «Подорож чарівною LEGO-країною», яке провела вихователь Мацюк Г.В. Малята, одягнувши «чарівні» кольорові окуляри, потрапили у країну LEGO, де допомагали LEGO-чоловічкам відбудовувати місто після «сильного урагану». Вихователь Венгель В.М. провела із дітьми старшої групи №2 «Капітошка» інтегроване заняття  з пізнавального та мовленнєвого розвитку «У Сонечка в гостях» із використанням LEGO-технології. Дошкільнята мали змогу переглянути у відеоформаті  казку «У Сонечка в гостях» та із захопленням відтворювали із LEGO – конструктора модель казкового сюжету. Фігурська Н.В. ознайомила  присутніх із  Програмою розвитку дитини від 2 до 6 років «Безмежний світ гри з LEGO» та цікаво презентувала роботу дошкільних та шкільних закладів країни Данія. 

  Керівник РМО Войтко М.Й., вихователь-методист ДНЗ №7,  розповіла та презентувала роботу закладу із впровадження LEGO – технології. Із гостями було проведено тренінг «Секрети гри з LEGO»,  під час якого слухачі, використовуючи LEGO,  проявляли свою творчість та ініціативність.


^

автор
підпис


Тел. гарячої лінії (03257) 7-20-75
Copyright MyCorp © 2007 Відділ освіти Сокальської райдержадміністрації www.sokal.lviv.ua